Return to site

Over ons & meer tips

Waarom we doen wat we doen

Waarom?

Als medewerker en ondernemer heeft Richard Wolfe jarenlang gezocht naar oplossingen om zijn eigen productiviteit te optimaliseren. Niet zonder tegenslagen, de vele cursussen, experimenten en pogingen om met software de problemen op te lossen verzande iedere keer weer in dezelfde problematiek. De verbeteringen die wel werkte en de vele mensen in zijn omgeving die vergelijkbare problemen hadden waren een inspiratie om te blijven zoeken naar een goed werkende oplossing en deze zo goed mogelijk te delen.

Ik was op zoek naar een oplossing die bestand was tegen de snel veranderende werkplek. Het moest er dus één zijn die even snel en vooral eenvoudig was - Richard Wolfe

Email Handyman
 

Richard richtte in 2009 Email Handyman in een poging om de bestaande time management theorieën te rijmen met de moderne communicatie systemen en de snelle groei van informatiestromen.  Eenvoud was op zich niet het doel, maar wel een overduidelijke voorwaarde voor een methode die zou blijven werken.

Door de jaren heen leerde onze klanten de eenvoud van de aanpak te waarderen en begonnen trainingen aan te vragen in het buitenland. Dit heeft geleidt tot een uitbreiding van activiteiten en het verwelkomen van ervaren trainers met een gelijke passie in vele continenten en talen.

Andere bronnen

Vanzelfsprekend hebben we niet geprobeerd het wiel opnieuw uit te vinden. Het werk van vele experts lag aan de oorsprong van onze aanpak en trainingen. Een aantal van deze bronnen of handige voorbeelden zie je hier:

Speedmailen

Onder de titel Speedmailen heeft Richard Wolfe de kracht van de praktische e-mail efficiency training samengevat in een korte gids waarmee je zelf in een mum van tijd van het e-mail monster weer een krachtige werktool kan maken.

Richard’s manier van dealen met e-mail is ongelofelijk. Ik hoef minder energie in één e-mail te steken, vandaag en voor altijd. Wat een Return on Investment! - Mark Tigchelaar, CEO Useclark en specialist in snellezen en productiviteit over Speedmailen

Het boek is in de winkel verkrijgbaar of optioneel te bestellen bij workshops en lezingen.

Ontvang de 21 Speedmailen Tips van Email Handyman in je inbox. Dit is een serie van 1-minuut berichten om je te helpen bij het Speedmailen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK